Unele piese vestimentare le porţi cu adevărat o singură dată în viaţă. Altele în schimb, te însoţesc o viaţă, purtând într-însele cele mai frumoase amintiri. Dacă rochia de mireasă, cel puţin în teorie, ar trebui să fie rezervată strict zilei nunţii, accesoriile pe care le porţi pot fi cu uşurinţă adaptate oricăror alte ocazii, mai mult sau mai puţin formale. Fleurs de Papillons – Bridal Collection, linia noastră de accesorii fashion pentru mirese sau pentru invitate la ocazii festive, îşi propune tocmai acest lucru: oferirea unor alternative inspirate, originale, elegante şi mai cu seamă accesibile, menite să transforme chiar şi cea mai simplă şi minimalistă ţinută, într-una cu adevărat spectaculoasă.

Cu siguranţă ţi-ai dori să ai un buget nelimitat alocat rochiei de mireasă sau oricărei alte rochii care îţi încântă privirea şi pe care o consideri potrivită pentru o apariţie glam la o ocazie festivă, însă să fim sinceri… oare o piesă care costă cât vacanţele pe următorii cinci ani, te face cu adevărat mai fericită? Pragmatismul pare că nu rimează cu romantismul, însă într-o anumită măsură mixul dintre cele două se poate dovedi salvator din foarte multe situaţii. De aceea, sfatul nostru atunci când porneşti în construirea unui look “de ocazie”, este să ai în vedere impactul pe care accesoriile îl pot avea în rezultatul final. Mai precis, să investeşti inteligent în acele mici detalii fashion care pot face o diferenţă majoră nu doar pe moment, ci pe termen lung. De exemplu: o broşă tip fundă pe care o poţi prinde pe o bretea mai lată a unei rochii de mireasă şi pe care ulterior o vei vedea asociată unui blazer sau unei cămăşi clasice, o pălărie fascinator care avantajează orice fizionomie şi pe care o poţi purta în ziua nunţii în locul clasicului voal, pentru ca apoi să o “reciclezi” într-o ţinută potrivită pentru un spectacol de operă sau pentru o cină sofisticată în oraş etc.

Broşele, pălăriile, gulerele stewart şi fundele chic din colecţia Bridal, constituie cele mai la îndemână opţiuni pentru accesorizarea ţinutelor de ceremonie, indiferent de tematica şi de stilul acestora. În plus, îţi permit să conturezi noi look-uri, complet diferite de cele populare şi menite să îţi pună în valoare personalitatea. De ce ai vrea să arăţi ca oricare altă mireasă, când poţi fi chiar tu cea care stabileşte un nou trend? Cum? În doi timpi şi trei mişcări. La propriu.

Fundele chic din saten de mătase se leagă în doar câteva secunde în jurul gâtului şi arată minunat purtate atât cu o rochie de mireasă romantică, cât şi integrate în coafură sau prinse ca elemente decorative pe rochie (o variantă ar fi ataşarea la un cordon care marchează talia). De asemenea, fundele în nuanţe de roz pal, bleu sau auriu discret, îţi permit să abordezi şi un altfel de look pentru ziua nunţii. Gândeşte-te cât de degajată te-ai simţi într-un pantalon elegant (palazzo sau ţigaretă) şi o cămaşă din mătase accesorizată cu o fundă într-o nuanţă pastelată, sau de ce nu într-un short cu talie înaltă, o bluză din mătase la care să ataşezi un colier-fundă şi un sacou tip smoking.

Gulerele stewart în schimb, poţi simţi că te limitează, însă doar dintr-un punct de vedere. Pentru a arăta bine purtându-le trebuie neapărat să ai un gât subţire şi lung. Odată bifată această condiţie, te poţi gândi la orice styling, ultra-elegant, creativ sau extravagant. Cu un guler din saten de mătase poţi adăuga un aer victorian celei mai simple rochii de mireasă, fără a arăta împopoţonată sau precum un personaj proaspăt descins de pe scena teatrului şi de asemenea te poţi face remarcată în calitate de invitat la o altă ocazie festivă, când acelaşi guler poate fi asociat cu un top de mătase şi o fustă amplă din tafta sau cu o rochie midi cambrată.

Pălăriile fascinator elimină din ecuaţie grija pentru voal sau pentru “ceva albastru” de purtat în ziua nunţii. Modelele de pălării Fleurs de Papillons sunt concepute din materiale preţioase, decorate cu accesorii realizate manual şi bijuterii speciale, tocmai pentru a rezona cu vibe-ul de sărbătoare. Le vei găsi extrem de versatile şi de uşor de purtat chiar şi după nuntă, la o aniversare, petrecere sau pur şi simplu la o plimbare de duminică. Cele două clame plasate pe interiorul pălăriilor te ajută să le fixezi bine în păr, iar cutia în care ţi le livrăm, este excelentă pentru păstrarea ulterioară în condiţii optime.

Tu cum te gândeşti să porţi accesoriile fashion din colecţia Bridal? Şi nu în ultimul rând, în ce ai de gând să te îmbraci la următorul eveniment special din vara asta? Suntem aici să te ajutăm cu sfaturi de stil, aşadar nu ezita să ne scrii pe mail sau pe reţelele sociale.

Lasa un mesaj