Codul bunelor maniere spune că înainte de a începe un dialog, politicos este să ne prezentăm interlocutorului/interlocutorilor. Prin urmare, încercăm din răsputeri să ne înfrânăm entuziasmul de a-ţi povesti dintr-o suflare despre vastul univers al accesoriilor Fleurs de Papillons, şi începem prin a-ţi spune, fără a ne pierde în detalii, cum s-a constituit brandul nostru.

Totul a pornit de la o nevoie personală şi de la o zonă “lipsă” din garderobă. În ultimii ani am învăţat că accesoriile preţioase sunt o investiţie şi contribuie din plin la creşterea siguranţei de sine, însă mereu am fost de părere că preţul nu este singurul indicator al valorii unei piese. Şi nici caratele. Puţine femei îşi permit să cheltuie o avere pe câteva bijuterii, care să fim sinceri sunt etalate de maxim două ori pe an şi care sunt expuse mai degrabă asemenea unor piese de muzeu în camerele cu tavane înalte. Credem cu tărie că accesoriile capătă viaţă în momentul în care sunt purtate şi tocmai de aceea ne-am gândit să creem unele care să întrunească toate calităţile unor piese dezirabile, versatile şi mai cu seamă, accesibile. Acele accesorii care să îţi permită să porţi în cel puţin zece moduri diferite cămaşa albă office, care să te facă să arăţi spectaculos şi de fiecare dată altfel, având drept punct de pornire o rochie clasică, şi care să îţi lase mai mult loc în bagaj pentru suveniruri din călătorii, ajutându-te să alcătuieşti ţinute chic cu doar câteva piese de bază. Altfel spus, accesorii pe care să nu le ţii în seif, ci aproape de tine, deoarece ştii că te pot ajuta să ieşi din orice impas stilistic.

Accesorii adaptate oricăror preferinţe şi ocazii

Fleurs de Papillons înseamnă broşe, coliere tip fundă, gulere din dantelă sau din saten de mătase, pălării tip fascinators şi multe alte fineţuri declinate atât la feminin cât şi la masculin, menite să completeze admirabil orice ţinută, indiferent de ocazie, şi să îi confere acel aer de cochetărie şi de eleganţă discretă. Fleurs de Papillons nu este un magazin clasic, luxos şi intimidant, ci un boutique online prietenos, aproape intim, care te primeşte cu braţele larg deschise ori de câte ori doreşti să îţi actualizezi stilul cu un accesoriu original, realizat din materiale de cea mai bună calitate şi livrat în cutii cadou potrivite pentru păstrarea în condiţii optime timp îndelungat. În plus, nu trebuie să investeşti sume considerabile atunci când vrei să îţi oferi o mică bucurie. Broşele, colierele tip fundă, gulerele sau pălăriile din colecţiile Fleurs de Papillons îţi “vorbesc” despre propriile aspiraţii, vise şi mai presus de toate, nevoi cotidiene, într-o manieră accesibilă oricând şi oriunde.

Un accesoriu fashion Fleurs de Papillons nu constituie un răsfăţ ocazional, ci o necesitate pe care ţi-o poţi permite zi de zi. Şi care te salvează din situaţii aparent fără ieşire: rutina purtării aceleiaşi “uniforme” la birou, panica care se instalează atunci când primeşti o suită de invitaţii la nunţi, botezuri şi alte ocazii festive sau “nebunia” dinaintea unei întâlniri pe înserat, când trebuie să găseşti un artificiu pentru a arăta senzaţional în outfit-ul cu care ai plecat dimineaţă la birou. De regulă bijuteriile sunt rezervate ocaziilor speciale, însă Fleurs de Papillons îşi doreşte să îţi demonstreze contrariul. Şi anume că nu trebuie să aştepţi un moment aparte pentru a purta accesorii fashion care în ciuda faptului că arată că nişte bijuterii de preţ, sunt atât de prietenoase cu bugetul, încât te fac să simţi că în fiecare zi meriţi să te premiezi cu ceva frumos, chiar dacă nu identifici vreun motiv anume.  Iar dacă ne întrebi ce sunt accesoriile Fleurs de Papillons, îţi răspundem fără să clipim că sunt cele mai inteligente investiţii pe care le poţi face pe termen lung într-o garderobă nu doar funcţională 100%, ci şi extrem de ofertantă.

Creează-ţi un cont pe site şi urmăreşte-ne pe canalele noastre de social media – Facebook şi Instagram, pentru a fi în permanenţă la curent cu ce lansăm nou şi cu ofertele exclusive de care poţi beneficia. 

Lasa un mesaj