Primăvara vine, în fiecare an, cu dorința, bucuria și entuziasmul de a fi elegante, de a reveni la ținute colorate și usoare. Vestimentația spune lucruri despre noi, transmite mesaje și lasă loc percepțiilor despre cine suntem. Perspectiva de ansamblu a ținutelor noastre reflectă stilul, preferințele și apetența pentru o anumită cromatică. Indiferent de stil, bugete sau generozitatea garderobei, fiecare anotimp este martorul schimbărilor pe care intenționăm să le facem. De aceea, haideți să vedem cum întâmpinăm PRIMĂVARA cu un exercițiu de eleganță inedit!

  • Imaginează-ți cum ar arata o săptămână din viata ta dacă în fiecare zi ai purta un accesoriu fashion care să fie exact pata de unicitate în ținutele tale?
  • Cât de mult s-ar simplifica răspunsul la intrebarea “cu ce mă îmbrac astăzi?”
  • Cât de mult timp ai câștiga pentru TINE?
  • Cât de surprinzătoare ar fi apariția ta la munca sau oricunde îți îndrepți pașii?

Pregătirea unui set de 7 accesorii Duminica seara pentru fiecare zi din săptămâna care urmează îți aduce claritate și o mai mare ușurință în alegerea ținutele zilnice. Este un exercițiu de creativitate, de imaginație și te vei transforma într-un consultant de stil chiar pentru TINE!

Iată care sunt recomandările noastre pentru acest “jurnal” al propriei elegante:

 

LUNI este o zi în care te gândești la cum a fost peste weekend, dar și la ce îți propui pentru săptămâna care urmează. Accesoriul  ales va tinde spre o culoare puternică cu detalii bine conturate și usor de asortat. Colegii iți vor remarca aceasta broșă și astfel fluxul de comunicare va fi mai facil. Te vei simți conectată și puternică – exact ce ai nevoie în prima zi a săptămânii!

https://www.fleursdepapillons.ro/product/brosa-sublime-15/

 

 

MARȚI este ziua în care începem să ne luăm mai în serios, drept pentru care este potrivit un colier cu baza de culoare neagră cu un accent puternic de galben. Îl poți purta inspirat la o cămașă cu un pantalon elegant, la un sacou sau la o rochie business. Este o variantă inovativă a tradiționalelor coliere care va atrage privirile și îți va da o energie bună.

https://www.fleursdepapillons.ro/product/bon-jour-dark-blue-16/

 

 

MIERCURI este ziua în care energia noastră urcă la cote maxime, așa încât vom purta un accesoriu fashion care să transmită acest mesaj. Combinația turcuaz cu negru nu da greș niciodată, în plus se asortează ușor la o varietate de nuante. Este o broșă care inspiră sobrietate la început, dar în combinație cu elementul metallic cusut devine chic și chiar vioaie. Va deveni sarea și piperul ținutelor tale clasice!

https://www.fleursdepapillons.ro/product/sirena/

 

 

JOI este o zi excelentă pentru ceva opulent. Încearcă acest colier handmade cu elemente multiple și insertii de dantelă fină. Ne duce cu gândul la ținute din vremuri trecute, însă purtată în combinație cu o vestimentație clasică, simplă, va ieși în evidență într-un mod interesant. Se prinde foarte ușor la spate, cu un șnur fir de saten.

https://www.fleursdepapillons.ro/product/versailles-black/

 

 

VINERI este ziua pe care o îndrăgim într-un mod special nu-i așa? Totodată un surplus de blândețe și contemplare față de noi înșine ne ajută să ne simțim mai bine, mai încrezătoare. În această notă, ne-am gândit la una din cele mai elegante culori: bleumarin. O culoare care inspiră protecție, încredere, bunătate, tinerețe. Broșa are un sistem de prindere simplu și se pretează la foarte multe opțiuni vestimentare. De asemenea, merge asortată cu o poșeta chic.

https://www.fleursdepapillons.ro/product/fancy-dark-blue-15/

 

 

SÂMBATĂ este ziua în care îți dai ocazia unei premiere stilistice. Acest moment este unul frumos, de sărbătoare, dedicat ȚIE. Viața este imprevizibilă și de multe ori ne face să schimbăm vitezele și să ne îndreptăm spre priorități noi, spre feluri noi de a aborda lucrurile.  Ne-am oprit la acest guler stewart care a apărut în 1938, introducând la vremea aceea o croială feminină și modernă. Fiecare Sâmbătă din viața ta așteaptă să fie una FESTIVĂ!

https://www.fleursdepapillons.ro/product/aicha-pink-2/

 

DUMINICĂ este ziua în care te simți liberă să fugi cu sufletul oriunde dorești. Pentru că ai avut răbdare să citești până aici, primești o MULȚUMIRE din partea noastră. Și nu doar atât. În cazul in care acest Jurnal de Eleganță te-a inspirat, comandă-ți un set de 6 accesorii fashion și accesoriul pe care ți-l dorești pentru ziua de Duminică ți-l oferim CADOU!

 

Acest gest Îl facem doar pentru cei care ne urmăresc pe blog! Ca atare, te rog scrie în formularul de comandă, la secțiunea comentarii “JURNALUL ELEGANȚEI” și te vom contacta pentru a ne comunica accesoriul-cadou pe care ți    l-ai ales pentru ziua de Duminică.

Adu în viața ta Jurnalul Eleganței și primăvara va fi mai suavă!

Lasa un mesaj