Despre noi

Bucură-te de fiecare moment cu accesoriul potrivit.

Îmbrățișați tendințele regalității cu accesorii inspirate din extravaganța stilului Marie-Antoinette, cunoscuta “regina exceselor” a Franței care și-a lăsat amprenta asupra modei epocii moderne. Accesoriile Fleurs de Papillons sunt magnifique, elegante, adevărate opere de artă menite să exprime o declarație de feminitate. Abordând un stil original și nonconformist, etalând combinații ingenioase de elemente clasice și contemporane, creațiile Fleur de Papillons sunt inevitabil apreciate și admirate în cele mai diverse forme și reprezintă expresia imaginației celor mai iscusiți artizani.

Frumusețea și complexitatea execuției bijuteriilor Fleurs de Papillons sunt completate de calitatea excepțională a materialelor folosite în diverse culori și forme accesorizate din belșug cu funde, saten, dantele, broderii, mărgele, paiete ce vin în întâmpinarea stilului franțuzesc de altă dată.

Fiecare piesă semnată Fleurs de Papillons, este executată exclusiv manual în atelier sub constantă supervizare de către manufacturieri specializați tocmai pentru a menține cele mai înalte standarde privind calitatea bijuteriilor artizanale.

“Sunt maiestuoasă și impunătoare, sunt ușoară și flexibilă, sunt magie…sunt un accesoriu fermecător și îmi place să explorez personalitatea oricărei femei care mă poartă. Menirea mea de bijuterie este să exprim materializarea seducției și a pasiunii fără frontieră care aduc un plus de frumusețe, printr-o fuziune excelentă de materiale prețioase și măiestrie”.

La femme Fleurs de Papillons este un amalgam de caracteristici contrastante ce exprimă o personalitate senzuală, grație și putere. Este ușor să o recunoști chiar și de la distanță. La femme jonglează cu o lista impresionantă de les affaires cu eleganță, ruj roșu și tocuri înalte sau pur și simplu cu naturalețe și șarm.

La femme moderne se indentifică cu Fleurs de Papillons.

 

CONTACTEAZĂ-NE